Étiquette – Bright and Bubbly 0.75l

17.48 su PVM

„Étiquette“ – revoliuciją sukėlusi nealkoholinių gėrimų vyninė, įkurta Kopenhagoje 2021 m. Jų vyndarystės procesas, pagrįstas patikrintomis tradicijomis ir pažangiausiu mokslu, leidžia pagaminti geriausią nealkoholinį vyną rinkoje. Išskirtinis Danijos putojančio vyno produktas.

SKONIS IR AROMATAS

Turi ryškią, švytinčią dramblio kaulo spalvą. Aromate dominuoja citrusai, žali obuoliai ir prinokusios kriaušės. Skonyje jaučiama šviežiai keptos bandelės (brioche) nata, lengva minerališkumo linija ir subtili oksidacijos užuomina. Kreminės, švelnios burbulų tekstūros, vidutinio kūno, labai sauso stiliaus.

Puikiai dera prie šviežių daržovių salotų su citrusiniu užpilu, ceviche arba lengvai marinuotos baltos žuvies, minkštų sūrių (burrata, mozzarella), lengvų makaronų patiekalų su jūros gėrybėmis, bruschettos su pomidorais ir baziliku.

Sudedamosios dalys:
Fermentuota vynuogių misa (vanduo, koncentruota vynuogių misa), kvapiosios medžiagos, natūralios aromatinės medžiagos, anglies dioksidas, sulfitai.

Vynuogių veislės:
Šiaurės Italijos baltųjų vynuogių blendas.

pH lygis: 3.1

Tūris: 750 ml

Maistinė vertė (100 ml):

  • Energija: 113 kJ / 27 kcal

  • Riebalai: 0.1 g

    • iš kurių sočiųjų: 0 g

  • Angliavandeniai: 6.8 g

    • iš kurių cukrų: 6.5 g

  • Baltymai: 0.1 g

  • Druska: 0.1 g

  • Pagaminta Kopenhagoje, Danijoje.
  • Gaminama fermentuojant vynuogių misą plieninėse talpose, naudojant minimalų natūralių aromatų papildymą. Alkoholio nenaudojama jokiame etape, todėl išlieka natūralus vaisiškumas ir tekstūra. Po fermentacijos atliekama sterili filtracija, siekiant išlaikyti švarų, ryškų skonį.
  • Patiekite gerai atšaldytą (9–11 °C) šampano taurėje.
  • Atidarius suvartoti per 3–4 dienas.
  • Laikyti tamsioje, vėsioje vietoje.

Liko 60

Perkant 3 vienetus, gausite 5% nuolaidą
Perkant 6 vienetus, gausite 10% nuolaidą
Kategorija: Prekės ženklas:

APIE ETIQUETTE

„Etiquette“ – revoliucinė nealkoholinio vyno darykla, įkurta Kopenhagoje 2021 m. Jų vyno gamybos procesas pasitelkia laiko patikrintas tradicijas ir pažangiausią mokslą, kad būtų galima pagaminti geriausią rinkoje esantį nealkoholinį vyną.

Jie didžiuojasi galėdami bendradarbiauti su virėjais ir someljė, kad pakeltų maisto ir vyno sankirtos galimybes, nes nėra nieko geriau už puikų patiekalą, papildytą tokiu pat gardžiu vynu.

KAIP GAMINAMAS ETIQUETTE NEALKOHOLINIS VYNAS?

Skirtingai nei dauguma nealkoholinių vynų, Étiquette nenaudoja pramoninio dealkoholinimo. Vietoje to jie sukūrė patentuotą procesą, kuriame vynuogių misa fermentuojama 200 litrų talpose net 10 dienų, tačiau fermentacijos metu nesusidaro alkoholis. Tai leidžia išsaugoti natūralų vynuogių charakterį, gyvumą ir aromatų struktūrą, nepažeidžiant skonio.

Po fermentacijos vynas praturtinamas natūraliais aromatais, subalansuojant profilį taip, kad kuo tiksliau primintų tradicinį vyną. Galiausiai gėrimas užbaigiamas sterilia filtracija, kuri suteikia švarų, lengvą ir elegantišką tekstūrą. Misa išgaunama iš šiaurės Italijos vynuogių mišinio, garsėjančio savo ryškumu, rūgšties balansu ir aromatų grynumu. Rezultatas – tikro vyno pojūtis be alkoholio, išlaikant tiek aromatą, tiek struktūrą, tiek ilgai išliekantį poskonį.

APIE ETIQUETTE​

„Etiquette“ – revoliucinė nealkoholinio vyno darykla, įkurta Kopenhagoje 2021 m. Jų vyno gamybos procesas pasitelkia laiko patikrintas tradicijas ir pažangiausią mokslą, kad būtų galima pagaminti geriausią rinkoje esantį nealkoholinį vyną.

Jie didžiuojasi galėdami bendradarbiauti su virėjais ir someljė, kad pakeltų maisto ir vyno sankirtos galimybes, nes nėra nieko geriau už puikų patiekalą, papildytą tokiu pat gardžiu vynu.

KAIP GAMINAMAS ETIQUETTE NEALKOHOLINIS VYNAS?

Skirtingai nei dauguma nealkoholinių vynų, Étiquette nenaudoja pramoninio dealkoholinimo. Vietoje to jie sukūrė patentuotą procesą, kuriame vynuogių misa fermentuojama 200 litrų talpose net 10 dienų, tačiau fermentacijos metu nesusidaro alkoholis. Tai leidžia išsaugoti natūralų vynuogių charakterį, gyvumą ir aromatų struktūrą, nepažeidžiant skonio.

Po fermentacijos vynas praturtinamas natūraliais aromatais, subalansuojant profilį taip, kad kuo tiksliau primintų tradicinį vyną. Galiausiai gėrimas užbaigiamas sterilia filtracija, kuri suteikia švarų, lengvą ir elegantišką tekstūrą. Misa išgaunama iš šiaurės Italijos vynuogių mišinio, garsėjančio savo ryškumu, rūgšties balansu ir aromatų grynumu. Rezultatas – tikro vyno pojūtis be alkoholio, išlaikant tiek aromatą, tiek struktūrą, tiek ilgai išliekantį poskonį.