APIE ETIQUETTE
„Etiquette“ – revoliucinė nealkoholinio vyno darykla, įkurta Kopenhagoje 2021 m. Jų vyno gamybos procesas pasitelkia laiko patikrintas tradicijas ir pažangiausią mokslą, kad būtų galima pagaminti geriausią rinkoje esantį nealkoholinį vyną.
Jie didžiuojasi galėdami bendradarbiauti su virėjais ir someljė, kad pakeltų maisto ir vyno sankirtos galimybes, nes nėra nieko geriau už puikų patiekalą, papildytą tokiu pat gardžiu vynu.
KAIP GAMINAMAS ETIQUETTE NEALKOHOLINIS VYNAS?
Skirtingai nei dauguma nealkoholinių vynų, Étiquette nenaudoja pramoninio dealkoholinimo. Vietoje to jie sukūrė patentuotą procesą, kuriame vynuogių misa fermentuojama 200 litrų talpose net 10 dienų, tačiau fermentacijos metu nesusidaro alkoholis. Tai leidžia išsaugoti natūralų vynuogių charakterį, gyvumą ir aromatų struktūrą, nepažeidžiant skonio.
Po fermentacijos vynas praturtinamas natūraliais aromatais, subalansuojant profilį taip, kad kuo tiksliau primintų tradicinį vyną. Galiausiai gėrimas užbaigiamas sterilia filtracija, kuri suteikia švarų, lengvą ir elegantišką tekstūrą. Misa išgaunama iš šiaurės Italijos vynuogių mišinio, garsėjančio savo ryškumu, rūgšties balansu ir aromatų grynumu. Rezultatas – tikro vyno pojūtis be alkoholio, išlaikant tiek aromatą, tiek struktūrą, tiek ilgai išliekantį poskonį.
APIE ETIQUETTE
„Etiquette“ – revoliucinė nealkoholinio vyno darykla, įkurta Kopenhagoje 2021 m. Jų vyno gamybos procesas pasitelkia laiko patikrintas tradicijas ir pažangiausią mokslą, kad būtų galima pagaminti geriausią rinkoje esantį nealkoholinį vyną.
Jie didžiuojasi galėdami bendradarbiauti su virėjais ir someljė, kad pakeltų maisto ir vyno sankirtos galimybes, nes nėra nieko geriau už puikų patiekalą, papildytą tokiu pat gardžiu vynu.












