Étiquette – Crisp and Tropical 0.75l

14.99 su PVM

„Crisp & Tropical“ – tai klasikinio „Sauvignon Blanc“ įkvėptas vynas su tropiniu prieskoniu. Šis nepaprastas gėrimas gaminamas Kopenhagoje naudojant eksperimentinį fermentacijos metodą, kurio metu neišskiriamas alkoholis, tačiau pasižymi sudėtingu skoniu, sodriu kūnu ir ilgai išliekančiu poskoniu.

SKONIS IR AROMATAS

Lengvo kūno, gaivaus charakterio, įkvėptas Naujojo Pasaulio Sauvignon Blanc stiliaus. Aromate – žolelių natos, kaulavaisių gaiva ir subtilūs tropiniai akcentai. Skonyje išryškėja vaisiškumas, žali obuoliai, citrusai ir švelnus tropinis saldumas. Rūgštis gaivi, švari, elegantiškai subalansuota.

Puikiai dera su jūros gėrybėmis (krevetėmis, seviče), mango ir avokado salotomis, balta žuvimi, ožkos sūriu, fetos sūriu.

Sudedamosios dalys:
Fermentuota vynuogių misa (vanduo, koncentruota vynuogių misa), kvapiosios medžiagos, natūralios aromatinės medžiagos, sulfitai.

Vynuogių veislė: 100% ekologiškos Airén vynuogės

pH lygis: ~3.1–3.3 (priklausomai nuo partijos)

Tūris: 750 ml

Maistinė vertė (100 ml):

  • Energija: 144 kJ / 34 kcal

  • Riebalai: 0.1 g

    • iš kurių sočiųjų: 0 g

  • Angliavandeniai: 8.6 g

    • iš kurių cukrų: 8.4 g

  • Baltymai: 0.1 g

  • Druska: 0.1 g

  • Pagaminta Kopenhagoje, Danijoje.
  • Gaminama fermentuojant vynuogių misą plieninėse talpose, naudojant minimalų natūralių aromatų papildymą. Alkoholio nenaudojama jokiame etape, todėl išlieka natūralus vaisiškumas ir tekstūra. Po fermentacijos atliekama sterili filtracija, siekiant išlaikyti švarų, ryškų skonį.
  • Patiekite gerai atšaldytą (8–10 °C) baltojo vyno taurėje.
  • Atidarius suvartoti per 3–4 dienas.
  • Laikyti tamsioje, vėsioje vietoje.

Liko 57

Perkant 3 vienetus, gausite 5% nuolaidą
Perkant 6 vienetus, gausite 10% nuolaidą

APIE ETIQUETTE

„Etiquette“ – revoliucinė nealkoholinio vyno darykla, įkurta Kopenhagoje 2021 m. Jų vyno gamybos procesas pasitelkia laiko patikrintas tradicijas ir pažangiausią mokslą, kad būtų galima pagaminti geriausią rinkoje esantį nealkoholinį vyną.

Jie didžiuojasi galėdami bendradarbiauti su virėjais ir someljė, kad pakeltų maisto ir vyno sankirtos galimybes, nes nėra nieko geriau už puikų patiekalą, papildytą tokiu pat gardžiu vynu.

KAIP GAMINAMAS ETIQUETTE NEALKOHOLINIS VYNAS?

Skirtingai nei dauguma nealkoholinių vynų, Étiquette nenaudoja pramoninio dealkoholinimo. Vietoje to jie sukūrė patentuotą procesą, kuriame vynuogių misa fermentuojama 200 litrų talpose net 10 dienų, tačiau fermentacijos metu nesusidaro alkoholis. Tai leidžia išsaugoti natūralų vynuogių charakterį, gyvumą ir aromatų struktūrą, nepažeidžiant skonio.

Po fermentacijos vynas praturtinamas natūraliais aromatais, subalansuojant profilį taip, kad kuo tiksliau primintų tradicinį vyną. Galiausiai gėrimas užbaigiamas sterilia filtracija, kuri suteikia švarų, lengvą ir elegantišką tekstūrą. Misa išgaunama iš šiaurės Italijos vynuogių mišinio, garsėjančio savo ryškumu, rūgšties balansu ir aromatų grynumu. Rezultatas – tikro vyno pojūtis be alkoholio, išlaikant tiek aromatą, tiek struktūrą, tiek ilgai išliekantį poskonį.

APIE ETIQUETTE​

„Etiquette“ – revoliucinė nealkoholinio vyno darykla, įkurta Kopenhagoje 2021 m. Jų vyno gamybos procesas pasitelkia laiko patikrintas tradicijas ir pažangiausią mokslą, kad būtų galima pagaminti geriausią rinkoje esantį nealkoholinį vyną.

Jie didžiuojasi galėdami bendradarbiauti su virėjais ir someljė, kad pakeltų maisto ir vyno sankirtos galimybes, nes nėra nieko geriau už puikų patiekalą, papildytą tokiu pat gardžiu vynu.

KAIP GAMINAMAS ETIQUETTE NEALKOHOLINIS VYNAS?

Skirtingai nei dauguma nealkoholinių vynų, Étiquette nenaudoja pramoninio dealkoholinimo. Vietoje to jie sukūrė patentuotą procesą, kuriame vynuogių misa fermentuojama 200 litrų talpose net 10 dienų, tačiau fermentacijos metu nesusidaro alkoholis. Tai leidžia išsaugoti natūralų vynuogių charakterį, gyvumą ir aromatų struktūrą, nepažeidžiant skonio.

Po fermentacijos vynas praturtinamas natūraliais aromatais, subalansuojant profilį taip, kad kuo tiksliau primintų tradicinį vyną. Galiausiai gėrimas užbaigiamas sterilia filtracija, kuri suteikia švarų, lengvą ir elegantišką tekstūrą. Misa išgaunama iš šiaurės Italijos vynuogių mišinio, garsėjančio savo ryškumu, rūgšties balansu ir aromatų grynumu. Rezultatas – tikro vyno pojūtis be alkoholio, išlaikant tiek aromatą, tiek struktūrą, tiek ilgai išliekantį poskonį.