Étiquette – Aperityvo (nealkoholinis vermutas) 0.75l

17.99 su PVM
SKONIS IR AROMATAS

Įkvėptas itališkų raudonųjų vermutų. Aromate juntamos žemės tonacijos iš kiečio, karčios apelsino žievelės, tamsaus šokolado ir prinokusių slyvų derinys. Skonyje jaučiama subalansuota saldumo, rūgšties ir kartumo struktūra su sodriais prieskoniais, karamele ir ilgai išliekančiu, šiltu poskoniu. Pilno kūno, aromatingas, kompleksiškas.

Tinka prie antipasti, kietųjų sūrių, bruschetų, keptų daržovių ir itališkų užkandžių. 

Kokteiliai: Negroni, Vermouth & Tonic, Manhattan

Sudedamosios dalys:
Fermentuota vynuogių misa (vanduo, koncentruota vynuogių misa), kietis (wormwood), angelikos šaknis, gencijono šaknis (gentian root), apelsinas, kardamonas, kvapiosios ir natūralios aromatinės medžiagos, sulfitai.

Vynuogių veislė:
100% ekologiška Alicante Bouschet

pH lygis: 3.25

Tūris: 750 ml

Maistinė vertė (100 ml):

  • Energija: 202.1 kJ / 48.4 kcal

  • Riebalai: <0.1 g

    • iš kurių sočiųjų: 0 g

  • Angliavandeniai: 12.5 g

    • iš kurių cukrų: 12.1 g

    • pridėtinių cukrų: 0 g

  • Baltymai: <0.1 g

  • Druska: <0.1 g

  • Pagaminta Kopenhagoje, Danijoje.
  • Vynuogių misa fermentuojama plieno talpose, be alkoholio susidarymo. Po fermentacijos įdedama natūralių botanikų – kiečio, angelikos, gencijono, apelsino ir kardamono – kurie sukuria kartumo, citrusų ir šilto prieskonių kompleksiškumo balansą. Užbaigiama filtracija ir lengvu stabilizavimu su sulfitais.

  • Tiekti gerai atšaldytą.
  • Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3–4 dienas.

Liko 54

Perkant 3 vienetus, gausite 5% nuolaidą
Perkant 6 vienetus, gausite 10% nuolaidą
Kategorija: Prekės ženklas:

APIE ETIQUETTE

„Etiquette“ – revoliucinė nealkoholinio vyno darykla, įkurta Kopenhagoje 2021 m. Jų vyno gamybos procesas pasitelkia laiko patikrintas tradicijas ir pažangiausią mokslą, kad būtų galima pagaminti geriausią rinkoje esantį nealkoholinį vyną.

Jie didžiuojasi galėdami bendradarbiauti su virėjais ir someljė, kad pakeltų maisto ir vyno sankirtos galimybes, nes nėra nieko geriau už puikų patiekalą, papildytą tokiu pat gardžiu vynu.

KAIP GAMINAMAS ETIQUETTE NEALKOHOLINIS VYNAS?

Skirtingai nei dauguma nealkoholinių vynų, Étiquette nenaudoja pramoninio dealkoholinimo. Vietoje to jie sukūrė patentuotą procesą, kuriame vynuogių misa fermentuojama 200 litrų talpose net 10 dienų, tačiau fermentacijos metu nesusidaro alkoholis. Tai leidžia išsaugoti natūralų vynuogių charakterį, gyvumą ir aromatų struktūrą, nepažeidžiant skonio.

Po fermentacijos vynas praturtinamas natūraliais aromatais, subalansuojant profilį taip, kad kuo tiksliau primintų tradicinį vyną. Galiausiai gėrimas užbaigiamas sterilia filtracija, kuri suteikia švarų, lengvą ir elegantišką tekstūrą. Misa išgaunama iš šiaurės Italijos vynuogių mišinio, garsėjančio savo ryškumu, rūgšties balansu ir aromatų grynumu. Rezultatas – tikro vyno pojūtis be alkoholio, išlaikant tiek aromatą, tiek struktūrą, tiek ilgai išliekantį poskonį.

APIE ETIQUETTE​

„Etiquette“ – revoliucinė nealkoholinio vyno darykla, įkurta Kopenhagoje 2021 m. Jų vyno gamybos procesas pasitelkia laiko patikrintas tradicijas ir pažangiausią mokslą, kad būtų galima pagaminti geriausią rinkoje esantį nealkoholinį vyną.

Jie didžiuojasi galėdami bendradarbiauti su virėjais ir someljė, kad pakeltų maisto ir vyno sankirtos galimybes, nes nėra nieko geriau už puikų patiekalą, papildytą tokiu pat gardžiu vynu.

KAIP GAMINAMAS ETIQUETTE NEALKOHOLINIS VYNAS?

Skirtingai nei dauguma nealkoholinių vynų, Étiquette nenaudoja pramoninio dealkoholinimo. Vietoje to jie sukūrė patentuotą procesą, kuriame vynuogių misa fermentuojama 200 litrų talpose net 10 dienų, tačiau fermentacijos metu nesusidaro alkoholis. Tai leidžia išsaugoti natūralų vynuogių charakterį, gyvumą ir aromatų struktūrą, nepažeidžiant skonio.

Po fermentacijos vynas praturtinamas natūraliais aromatais, subalansuojant profilį taip, kad kuo tiksliau primintų tradicinį vyną. Galiausiai gėrimas užbaigiamas sterilia filtracija, kuri suteikia švarų, lengvą ir elegantišką tekstūrą. Misa išgaunama iš šiaurės Italijos vynuogių mišinio, garsėjančio savo ryškumu, rūgšties balansu ir aromatų grynumu. Rezultatas – tikro vyno pojūtis be alkoholio, išlaikant tiek aromatą, tiek struktūrą, tiek ilgai išliekantį poskonį.